FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's
Gala's


Stefan Struve in winning mood

E-mailadres Afdrukken

Stefan Struve was wederom uitgenodigd door de UFC om acte de presence te geven op een UFC event. UFC 107 wel te verstaan. Stefan mocht the main card openen van het event en zijn partij zat ook bij de pay per view uitzending. Zijn tegenstander was de de door de wol geverfde Paul Buentello.

Lees meer...
 

Welboren wint, Mejiro gaat Internationaal

E-mailadres Afdrukken

Reamon Welboren wint het Main Event op het Zilvermeeuwen gala van Mejiro Gym tegen Jairzinko Rozenstruik van Suriname Gym. Welboren had wat moeite met zijn tegenstander omdat Rozenstruik alleen achteruit vocht en zelden de aanval zocht. Tyrone Spong,

Lees meer...
 

Slamm 6, Holland vs Thailand Onbeslist

E-mailadres Afdrukken
De organisatie van Slamm had een stevige line up in elkaar gezet om de bezoekers waar voor hun geld te geven.
De premilairy bouts dienden als voorgerecht en dan was er nog Team Slamm tegen de rest van Nederland als een soort van tussengerecht. Het hoofdgerecht was Nederland tegen Thailand part 6.
Lees meer...
 

Slamm6, Mokerslagen deren Rachid Belaini niet

E-mailadres Afdrukken

„Die vierde ronde had voor mij niet gehoeven”, zei Rachid ‘The Man of Steel’ Belaini na afloop van zijn gewonnen partij tegen de Almeerder Anthony ‘De Kabouter’ Kane op het Slamm Muay Thai Gala van afgelopen zondagavond. „Ik deelde toch een aantal mokerslagen uit”, zuchtte Kane na afloop, „maar hij bleef komen”.

Lees meer...
 

Slamm 6, Persconferentie en weging

E-mailadres Afdrukken

Slamm 6 staat voor de deur we zijn slechts een dag verwijderd van het jaarlijkse spektakel waar iedereen naar uitkijkt. Voorheen vonden de weging en de persconferentie altijd plaats in dezelfde haal waar een dag later ook het gala zal plaatsvinden.

Lees meer...
 


Pagina 1 van 12
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.