FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Joanna Jedrzejczyk en Titiana van Polanen

Joanna Jedrzejczyk en Titiana van Polanen

E-mailadres Afdrukken
Op het gala van Ernesto "Mr. Perfect" Hoost en it's Showtime wordt een fantastische damespartij gepresenteerd, de match Joanna Jedrzejczyk vs Titiana van Polanen. Sinds Jedrzejczyk zich twee jaar geleden bij Mr. Perfect meldde heeft ze nog geen partij verloren. Wat heet, één van de beste damespartijen van dit jaar was in Maastricht tussen Jedrzejczyk en Maria Verheijen, die de pupil van Hoost overtuigend won. Van Polanen heeft samen met haar trainer Danny de Vries net de geweldige kampioenspartij op het Golden Glory Gala achter de rug met een prachtige winst op Krista Flemming. De Vries is slecht vijf weken voor dat gevecht als hoofdtrainer van Van Polanen opgetreden. En dat succes willen ze voortzetten. De Utrechtse trainer heeft zijn successen te danken aan zijn bijzondere visie op het trainersvak. In dit interview licht hij een tipje van de sluier. 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.