FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's De Slamm Thai zijn in Holland

De Slamm Thai zijn in Holland

Messires Polanen en Felter van Slamm verwelkomden vanmorgen de Thaise delegatie op Schiphol. De vechters leken geen moeite met de reis te hebben gehad. Klai (vertaald), “Ik vind reizen en vechten het beste wat er is.” Via zijn trainer liet de vechter verder weten dat hij uit is op een re-match tegen Andy Souwer.Het is alweer de zesde Slamm en de topvechters komen met plezier naar dit Almeerse evenement omdat ze zeer gelukkig zijn met de speciale aandacht die ze van Polanen en Felter van Slamm krijgen.


 

 

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.