FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Slamm 6, Persconferentie en weging

Slamm 6, Persconferentie en weging

E-mailadres Afdrukken

Slamm 6 staat voor de deur we zijn slechts een dag verwijderd van het jaarlijkse spektakel waar iedereen naar uitkijkt. Voorheen vonden de weging en de persconferentie altijd plaats in dezelfde haal waar een dag later ook het gala zal plaatsvinden.

De orginasatie van Slamm had deze keer gekozen op de centrale locatie van het Novotel bij Schiphol de persconferentie en weging te laten plaatsvinden. Eenmaal aangekomen samen de me hoofredacteur die zo vriendelijk was om mij op te halen zijn nagenoeg alle vechters en pers aanwezig. De Thaise delegatie ziet er fris en uitgerust uit en hebben zin in morgen.

 

Tijdes de weging viel op dat de vechters allemaal gekleed waren in onderbroeken van het merk``Muchomalo`` hetgeen een kleurig schouwspel opleverde.

Anthony Kane

Ik ben er klaar voor ik heb zo hared getraind voor deze partij en ik sta nog steeds achter de woorden dat de ring morgen in ``mijn huis`` staat.

Rachid Belani

Ik heb mij heel goed voorbereid voor deze partij, vooral na het zien van de clip die Anthony had opgenomen en uitsprak dat hij wel eens in ``zijn huis`` korte metten met mij zou maken. Het moraal kreeg wel een stevige deuk door de verwoestende brand die onze gym ``Mike´s Gym`` met de vloer gelijk maakte. Ik had net getraind met Joeri toen we overal rook zagen. Ik zal niet ontkennen dat dit voorval geen impact op mijn voorbereiding heeft gehad. Ik baal nog het meest voor Mike omdat de gym zijn levenswerk was. Het was even in mij opgekomen om de partij af te zeggen maar ik ben een strijder en zondag gaat de knop om en dan gewoon knokken.

Warren Stevelmans,

Ik heb mij erg goed voorbereid voor deze partij en ik beloof aan de bezoekers dat ze morgen de ouderwetse Warren te zien krijgen. Ik ben er klaar voor.

Ismael Londt

Ja morgen tegen Brain Douwes de stap naar het grote werk is ingezet, ik heb wel een plan uitgestippeld maar dan kan ik niks over uit wijden. Brain is een goede vechter met een harde stoot maar ik denk niet dat hij een bedreiging is voor mijn ongeslagen status.


 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.