FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Slamm 6, Holland vs Thailand Onbeslist

Slamm 6, Holland vs Thailand Onbeslist

E-mailadres Afdrukken
Inhoudsopgave
Slamm 6, Holland vs Thailand Onbeslist
Uitslagen
Alle pagina's
De organisatie van Slamm had een stevige line up in elkaar gezet om de bezoekers waar voor hun geld te geven.
De premilairy bouts dienden als voorgerecht en dan was er nog Team Slamm tegen de rest van Nederland als een soort van tussengerecht. Het hoofdgerecht was Nederland tegen Thailand part 6.
Warren Stevelmans vs Saiyok
Een dag voor het gevecht zei Warren dat hij weer de oude was en met dat vooruitzicht hoopte ik stilletjes op een stunt tegen Saiyok.
Als er in de ring precies dezelfe Warren stond als in de K-1 max ducth elimination dan kon Saiyok zijn borst nat maken.
Vanaf de eerste bel bestookt Saiyok Warren met harde lowkicks en vanuit het midden van de ring dirigeert hij de partij. Warren probeert met stoten de aanvallen van Saiyok te counteren maar deze is te ervaren en vangt Warren op met knieen. Warren komt niet in de partij en Saiyok vecht de partij in de laagste versnelling uit, hij is zo zelfverzekerd dat hij in de vierde ronde met lage dekking wacht op wat er komen zal. Met gemak wint Saiyok dan ook de partij.

Anuwat vs Mootje Kamal.


Anuwat, zeer gebrand op eerherstel na de nederlaag van verleden jaar tegen boezemvriend Mosab Amrani. Mootje Kamal zou moeten boeten voor de nederlaag. Als de partij begint trekt Mootje gelijk fel van leer, hij laat zien lak te hebben aan de reputatie van Anuwat en om het nog erger te maken met harde ellebogen weet hij Anuwat goed te raken. Anuwat weet niet wat hem overkomt met eigen wapens bestreden worden. Hij heeft geen antwoord op de prima draaiende Mootje kamal die met goed technisch verzorgd bokswerk laat zien wat hij waard is. 
Mootje Kamal wint verdient de partij en heeft laten zien dat hij wel degelijk bij de top van Nederland hoort in zijn gewichtsklasse.

Stilletjes hoop ik ooit op een treffen tussen Mosab en Mootje, dit is een otopie omdat het boezemvrienden van elkaar zijn en alleen in een toernooi tegen elkaar willen uitkomen. Welke promotor durft dit aan ?


Mosab Amrani vs Bovy
Bovy het monster uit Banngkok, hoog op de ranglijsten van het Lumpini Stadium zou keihard hebben getraind voor deze partij.


Zijn teamgenoot Anuwat had verleden jaar verloren van deze Mosab dus alle registers werden opengetrokken om eerwraak te nemen. Mosab getergt vooral omdat er een dag voor het gala op de weging enige comotie was rondom het gewicht. 
Als de partij begint neemt Bovy gelijk het initiatief in handen, Mosab is er ook klaar voor. Als er kort in de eerste ronde een knie word geplaatst door Mosab op het gelaat van Bovy gevolgd door de vernietigende stomp gaat Bovy neer en word uitgeteld, de Topsport Hal is in extase, de eerste en enige knock out van de avond.

Hier zullen ze in Thailand niet blij mee zijn, Mosab Amrani ""de trots van Amsterdam Oost" verslaat Bovy de kampioen zeer overtuigend. 

Yodseanklai Fairtex vs Khalid Bourdif

 

Het jaar 2009 was echt het jaar van Khalid Bourdif, hij liet goede partijen zien en won een toernooi.
Yodseanklai de man in Thailand vecht op zijn dooie gemak en Khalid zet ook niet echt aan zoals we van hem gewend zijn.
In de clinch scoort Yodseanklai steeds met korte opwaartse ellebogen naar het gelaat van Khalid hetgeen een scheur veroorzaakt. Dit wil zeggen dat de aanwezige cutman nu pas in actie komt, vakkundig weet hij de wond te dichten. Yodseanklai blijft met de opwaartse ellebogen "werken" aan de wond van Khalid en steeds moet de cutman eraan te pas komen om deze te dichten.

 

Yodseanklai wint de partij. Ik had meer van Khalid verwacht misschien komt het dat hij voor deze partij geen andere gevechten had ? Ik weet zeker dat een Khalid in goede doen een zware dobber zou zijn voor Yodseanklai.

  
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.