FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Kielholtz en Debaieb in Almeerse knokpartij

Kielholtz en Debaieb in Almeerse knokpartij

E-mailadres Afdrukken

De knokpartij tussen Denise Kielholtz (Day's gym) en Sarah Debaieb (Team Simson) kende ondanks de jeudige leeftijd van de dames al een ware geschiedenis van animositeit en rivaliteit die zijn weerga in de Almeerse vechtsportwereld nog niet kent. Het ging ergens om.Sarah Debaieb (witte handschoenen) vs Denise Kielholtz

Kielholtz opende met een serie keiharde stoten die Debaied de eerste 20 seconden achteruit deed wankelen. Misschien waren het de beslissende seconden naar aanleiding waarvan de jury zou besluiten Kielholtz als winnares aan te wijzen.

Sarah Debaieb (witte handschoenen) vs Denise Kielholtz

Debaied vocht zich in de tweede ronde van deze B match die over vijf rondes ging goed terug. Ze hield haar hoofd koel bij de uitvallen van Kielholtz en zocht zelf steeds meer de aanval.

Sarah Debaieb (witte handschoenen) vs Denise Kielholtz

Kielholtz leek verrast door de techniek van haar tegenstandster. Ze kende Debaied nog als een puntenpakkertje, maar nu stond ze tegenover een dame die haar de ring uit kon slaan.

Sarah Debaieb (witte handschoenen) vs Denise Kielholtz

Kielholtz probeerde het nog met een aantal powerpunches, maar Debaied bleef niet alleen goed kijken maar haar counters waren hard en doeltreffend.

De jury koos deze keer voor Kielholtz als winnares, maar op het aanstaande damesgala van de Fightmasters, Ladies FightClub op 25 september, kan de balans naar Debaied doorslaan.

Sarah Debaieb (witte handschoenen) vs Denise Kielholtz

Sarah heeft met haar kop gevochten en was echt beter”, reageerde Debaied’s trainer Rayen Simson na afloop. Ze (de jury) vonden dat Denise aggresiever keek. Als je zo een wedstrijd moet winnen, ken ik er ook nog een paar”, voegde hij er furieus aan toe.

Winnares Denise Kielholtz (rechts)

Er was echter méér aan de hand. Kielholtz en met haar heel Day’s Gym was hard getroffen door het plotseling overlijden van hun maatje Mally G. Kielholtz was er nog zeer geëmotioneerd over. “Ik heb me op karakter door de wedstrijd gesleept. Ik wilde laten zien dat ik niet door haar geïntimideerd was. Ze heeft overal verteld dat ze zich verbeterd heeft. Dat was dan niet genoeg om mij te verslaan.” Kielholtz vervolgt aangedaan, “Het is vreselijk te horen dat je trainingsmaatje dood is. Ik heb veel gehuild.”

De dames A partij ging tussen Lisanne van de Molen (Day's Gym) en Jannie Schmits (Team Superpro). Van de Molen deelde een paar klappen uit en Schmits gaf op in de eerste ronde.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.