FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Kielholtz vecht uitslag Slamm aan

Kielholtz vecht uitslag Slamm aan

E-mailadres Afdrukken
Lindsay Scheer heeft op het Slamm gala de partij tegen Denise Kielholtz gewonnen. De jonge vechtster is er ‘kapot’ van, want ze was er helemaal van overtuigd de partij tegen de Amerikaanse kampioene te hebben gewonnen.


“We hebben bij de bond protest aangetekend tegen deze uitslag”, verteld trainer Mungra Day, “En ondertussen hebben we Slamm gevraagd om een rematch.”

Trainer Eric Haycraft zei na afloop het volgende, "It was a very close match.  I thought Denise took rounds one and two.  But Lindsay took 3,4,5.  Lindsay was a bit nervous and settled in after the first two rounds." Het was al zijn vierde Slamm en hij hoopt vaker terug te komen omdat hij altijd onder de indruk is van de organisatie. En natuurlijk zijn ze 'in' voor een rematch, "We would love a rematch.  I think in a rematch Lindsay would win even more clearly.  I think Denise is a bit small for 60 kilos."


Maar Kielholtz is er de vechtster niet naar om bij de pakken neer te zitten. Ze richt zich met volle overgave op de komende partij op 24 januari 2010 op het Amsterdamse Beatdown gala. Het is een B partij tegen Sanne de Ruiter.
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.