FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's KO in R1, Kielholtz verslaat Van de Bos

KO in R1, Kielholtz verslaat Van de Bos

E-mailadres Afdrukken

Denise Kielholtz (Days Gym) heeft in haar laatste C partij op het gala 'Almere vs de Rest' in Almere laten zien wat voor belofte ze is voor de B klasse. "Ze was vooraf super gemotiveerd," verklaarde trainer Dayon Mungra over zijn twintig jarige pupil Kielholtz. "We wisten dat Van de Bos rechtsvóór stond en daarop hebben we getraind."

 

 

 

Mungra vervolgt, "In haar vorige partij tegen Van de Bos in Lelystad heeft Denise alleen op haar gezicht gestoten. Nu hadden we afspraken gemaakt om ook meer naar het lichaam te stoten. Denise is daarmee een complete vechtster geworden en je hebt gezien dat dat resultaat heeft opgeleverd."

De match was nauwelijks een halve minuut in de eerste ronde toen een trap Salaysa van de Bos (Loekies Gym) aan het wankelen bracht. Kielholtz vervolgde met een reeks stoten die de ringrechter deed besluiten de wedstrijd af te breken.


De volgende partij van Denise Kielholtz is op het volgende Dangerzone gala op 31 oktober in Lelystad. Het zal voor  Kielholtz haar eerste B partij worden.

Trainer Mungra, "We hebben met de Dangerzone organisatie afgesproken, dat Denise in de B klasse zal uitkomen tegen een tegenstander die ook haar eerste B partij zal vechten. Dus niet tegen een dame die met tien B partijen al klaar is de B klasse. Ik geloof dat ze daar wel rekening mee houden."

"Al mijn jeugd heeft op het Almeerse gala gewonnen. Dus behalve met Denise moeten ze nu ook rekening houden met de rest van Days Gym, " besluit de tevreden trainer. 

 

Aan het eind van het gala kreeg Kielholtz bovendien de Stijlprijs uitgereikt van promotor Ropie.

 

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.