FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Denise Kielholtz op dreef bij Pain and Glory

Denise Kielholtz op dreef bij Pain and Glory

E-mailadres Afdrukken

Denise Kielholtz (Day’s Gym) ging zeer gemotiveerd en geconcentreerd te werk tegen Salaysa van de Bos (Loekie’s Gym). Kielholtz wilde in haar derde C partij van dit jaar, niets aan het toeval overlaten.

 

 

Ook Van de Bos had zich goed voorbereid vertelde ze. “In de voorbereiding heb ik me niet speciaal op Denise geconcentreerd, want ik wil mijn eigen spelletje spelen,” zei de vechtster vóór de wedstrijd. Van haar drie C partijen had Van de Bos er nog géén gewonnen.

 

In de eerste ronde gingen beide dames er furieus tegen aan, maar vanaf het begin trof Kielholtz haar opponent doeltreffender én harder. Van de Bos had ook in de volgende rondes geen antwoord op de goed geplaatste stoten en knieën van Kielholtz. Het was een goede partij waarin Kielholtz, de winnares, alles uit de kast gehaald had.

“Voor mijn gevoel ging het heel goed,” zei Kielholtz na afloop. “Ze had een harde trap, maar ik dacht, ik ga niet verliezen om die trap. Ik heb deze keer méér met mijn hersenen gevochten. Ik keek goed naar haar zwakke plekken. Ze viel stil bij stoten naar haar hoofd en mijn low kicks blokte ze helemaal niet. Dus méér low kicks. Haar verdediging was heel zwak,” zo analyseerde Kielholtz haar gewonnen partij.

Lissane van Molen (Day’s Gym) won haar B partij over vijf rondes tegen de Belgische Kate Mintiens (Bulldog Gym Boom). Het was een duffe partij. In de vierde en vijfde ronde was Mintiens doodop, maar Van Molen miste de stootkracht om haar naar het canvas te zenden.

Van Molen, die inmiddels in vier B partijen ongeslagen is, vond de partij een beetje slap. “Ik had op KO kunnen winnen. Ze was bang en in tweede en derde ronde had ze al geen conditie meer.”

Trainer Dayon Mungra van Day’s Gym wil zijn grote talent Denise Kielholtz nog niet naar de B klasse brengen. Hij vindt dat Kielholtz nog twee tot drie C partijen nodig heeft om alle puntjes op de i te zetten. 

 

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.