FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Zowa heerst weer op North vs The Rest.

Zowa heerst weer op North vs The Rest.

E-mailadres Afdrukken

De perfect geplaatste en verwoestend harde lowkick van Enrique Zowa doet Koos Wessels pijn, heel veel pijn. Aan de jurytafel zet iedereen zich schrap tegen zijn rugleuning. Hoe staat Wessels er na de acht tellen voor? Trekkend met zijn been staat de vechter van Van Dams op, hij lijkt rijp voor de slacht.

Koos Wessels wordt al in R1 met een lowkick te grazen genomen door Enrique Zowa

Maar er is niets zo bevrijdend als de bel aan het eind van deze eerste ronde. De fans van Wessels hielden hun adem in. Vanaf het begin van de tweede ronde kiest Wessels voor de aanval en probeert zo snel mogelijk de score in evenwicht te brengen. Maar Zowa heerst. Na de tweede verwoestende en weer perfect geplaatste lowkick van Zowa kunnen de tweede serie van acht tellen voor Wessels niet lang genoeg duren. Trekkend met zijn been is hij een makkelijke prooi geworden. De derde dreun op het bovenbeen van Wessels doen diens aspiraties definitief instorten. Het is over en uit. Enrique Zowa wint voor de tweede keer, na vorig jaar Michael Duut KO te hebben geslagen, het Main Event in Leek. Er start een klein feestje voor de Zowanation, de uit Almere meegereisde fans.

Einde van Koos Wessel

De promotoren van North vs The Rest hadden voor hun gala maar liefst vijf A partijen geprogrammeerd, waarvoor hulde, want dat kan niet iedere organisatie zich tegenwoordig permiteren. Reamon Welboren, Meijiro Gym moest zich in de voorlaatste partij van de zondagavond door trainer André Mannaert naar een magere overwinning laten schreeuwen. Tegenstander Taoufik Benhaddou, Garuda Gym was taai en deed Welboren in de tweede ronde letterlijk wankelen. Maar Benhaddou kon niet doorzetten en bleek niet opgewassen tegen de aanwijzingen uit de Meijiro-hoek die goed waren voor de winst van Welboren.

Reamon Welboren, blauwe hoek wing van Taoufik Benhaddou.

In de eerste A partij volgens K1 regels werd Cedric Bacuna, Vos Gym door Local Hero van Team schilt Ardalan Sheikholeslamie afgetroefd en door de ring gejaagd. Minder goed verging het Martin Reemeijer van Team Schlit in de A klasse Muaythai partij tegen Miles Simson, Vos Gym. Miles Simson, de 'neef van' bij Vos Gym haalde met zijn fluwelen, bijna oogstrelende techniek

Miles Simson, blauwe hoek wint van Martin Reemeijer

De Simsons, Simson Gym en sponsor Dennis Coelingh van BCiP beleefden een succesvolle avond. Ruwe diamant Jegish Yegoian heeft alles om door te groeien naar de A klasse. Hafsa Debaieb was te sterk in haar B partij voor Britt Zwikker. Maar in de Ladies klapper-van-de-avond liet Sarah Debaieb in een vijfsetter een steek vallen tegen Rachel Adamus van Aihato. Daarover meer in het verslag en de foto's bij Girl Power.

Sarah Debaieb, blauwe hoek, in eerste ronden sterk tegen Rachel Adamus

Het was een zonnige middag in Leek, waardoor de bezoekers langzaam binnenstroomden, maar in de ring werden voor de pauze toch een paar stevige partijen afgewerkt. Arnold Likinjuk in de blauwe hoek haalt Harm Ludolphie in de derde ronde twee keer gruwelijk neer. En Ale E-Dinne van Vos Gym maakt met een KO korte metten met Giancarlo Fransisca. Terwijl Ray Nijmijer, Team Bruinsma en Anouar Fajr van Clyde van Dams in een prettige knokpartij tot onbeslist komen. North vs The Rest is een prima gala met zeer sterke Local Hero's. Zie het fotoverslag op Flickr.

Enrique Zowa en Koos Wessels
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.