FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews Tahitu, de tatoeerder Samourai

Tahitu, de tatoeerder Samourai

E-mailadres Afdrukken

Het tournooi op het gala Judgement day part 3 in Panningen in Limburg  van afgelopen zaterdag is met overmacht gewonnen door het team van de FFC vechters Mika Tahitu, Devon Leeuwin en A vechter Maiki Karathanasis. Net als Karathanasis leggen de twee B vechters de lat hoog. Ze willen de top bereiken en hun boodschap is duidelijk, "FFC is Back".

B vechter Mika Tahitu is 23 jaar. Hij heeft 21 partijen gedraaid en 15 gewonnen waarvan 11 op KO, 5 verloren en eentje onbeslist. De eerste paar partijen heeft hij in Suriname gedraaid. Zijn ambitie is in de A klasse te komen. "Wanneer ik in de top van de B zit, dan praten we verder", zegt hij stralend.

Kunstenaar en Samourai

Tahitu is ook kunstenaar. Als hij niet aan het trainen is bij FFC of met zijn dochtertje Given aan het kroelen is, tatoeëert hij. Tatoeëren kan hij goed, hij heeft ook mijn onderarm versierd. Vechten dat zit Tahitu in het bloed, hij heeft een echte vechtersmentaliteit dat komt door zijn Molukse afkomst vertelt Tahitu vol trots. Tahitu heeft buiten zijn vechters-kant ook een hele lieve en zachte kant. De echte Samourais hadden dat ook, dat waren de grootste en wreedste krijgers die geweldig konden vechten, maar hadden ook een hele lieve en zachte kant. Het waren volgens Tahitu veel dichters, toneelschrijvers en kunstenaars. Tahitu,s ambitie is om naar de top van de berg te klimmen en zijn message to the world is: “Believe in yourself!” Dit staat ook op zijn heup getatoeerd.

Believe in yourself!

Op 29 oktober staan Tahitu met zijn vriend Devon Leeuwin in Lelystad op het Dangerzone gala. Als het aan deze jonge B vechters ligt zullen zij voor een groot spectakel zorgen.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.