FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

The Machine Bourdif kan alleen vooruit

E-mailadres Afdrukken

“We hebben hier in Utrecht een moeilijk publiek”, wilde promotor Angelo Rosalia na afloop van de vierde editie van Next Generation Warriors wel kwijt.

Het was op een bepaald moment zeer onrustig geworden, maar de beveiliging was dit jaar goed opgetuigd en had adequaat gereageerd waardoor het feest snel kon worden voortgezet.

“De fans hier moeten wennen aan kickboks gala's. Er zijn in Utrecht niet zoveel gala's als in Amsterdam, dus is men hier extra enthousiast. Ik zie het als mijn taak om Utrecht op de kaart te zetten wat gala's betreft”, sprak de ondernemer Rosalia, die direct laat weten dat wegens dit succes het vijfde NGW er al aankomt.

 

Next Generation Warriors

Het zat bomvol in de sporthal Galgenwaard. Rosalia had een extra tribune onder de al bestaande tribune laten bouwen waardoor er aanzienlijk meer enthousiaste fans konden plaats nemen. Ze waren voor hun eigen Utrechtse vechters gekomen en die stelden niet teleur.

Opkomst Khalid 'The Machine' Bourdif met mascotte

Het Main Event was Khalid 'The Machine' Bourdif (KB Arnhem) vs Ali Gunyar (Team Gunyar). Het werd een goede knokpartij over vijf rondes waarbij Bourdif maar één optie kende, naar voren!

Ali Gunya (Rode hoek) vs Khalid Bourdif

Het Utrechtse publiek staat als één man achter Bourdif die in de derde maar blijft komen en Gunyar stevig onderdruk zet.

Khalid Bourdif vs Ali Gunya (Rode hoek)

In de vierde en vijfde ronde, Bourdif blijft nog steeds in zijn voor-uit door stomen, heeft Gunyar géén passend antwoord meer.

Khalid 'The Machine' Bourdif de winnaar

Na afloop van de partij werd Bourdif door de speaker geprezen om zijn sportershart. Zijn vader was overleden na een lang ziektbed waardoor hij 'De Arena' miste. Maar hij wilde persé in Utrecht vechten. Respect!

Natuurlijk was Next Generation Warrior ook het podium van Hicham Boubkari (MTC van Dams). Boubkari ging sterk van start en wilde vanaf de eerste bel de partij op KO beslissen. Dat vertroebelde de blik van de jonge vechter nogal waardoor trainer Van Dams hem meerdere malen tot kalmte moest manen. Boubkari won de partij metr overmacht, maar had met wat rust in zijn vuisten het gevecht voortijdig kunnen beslissen.

Mohamed Mojid (Rode hoek)vs winnaar Hicham Boubkari

In het gevecht vóór Boubkari kon het publiek kennis maken met Mandela (Silent Dragon). Mandela was een stijlvolle vechter die Faith Ozcan (FC van Dams) in een leuke partij opzij zette.

Mandela (Rode hoek) vs Fatih Ozcan

Na de pauze was er een aardige damespartij gematched. De Amerikaanse kampioene Lindsey Schreer tegen de Utrechtse Ouasila Nasseri die de partij won. Klik hier voor meer bij GRL PWR.

Amerikaanse kampioene Lindsey Schreer (Rode hoek) vs Ouasila Nasseri
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.