FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Ouasila Nasseri verslaat Amerikaanse favoriet Schreer op NGW

Ouasila Nasseri verslaat Amerikaanse favoriet Schreer op NGW

E-mailadres Afdrukken

“Ik ben undercover geweest”, meldt Ouasila Nasseri na afloop van haar gewonnen partij tegen de veelvoudig Amerikaanse kampioene Lindsey Schreer.


 

“Géén publiciteit of YouTube-fimpjes voor mij, ik wilde in alle rust aan mijn carrière werken”, verklaart de 24 jarige studente Sociaal Juridische Dienstverlening uit Utrecht.

Amerikaanse kampioene Lindsey Schreer (Rode hoek) vs Ouasila Nasseri

Het kickboksen begon voor Nasseri toen ze vier jaar geleden met een vriendinnetje mee ging naar de gym. Sinds twee jaar is ze intensief met het kickboksen bezig. “Het is een geweldige sport om in uit te blinken”, dat wil ze op alle vlakken in het leven. Vroeger trainde ze bij Lotus Gym maar sinds kort komt ze uit voor Team Suboxer.

Amerikaanse kampioene Lindsey Schreer (Rode hoek) vs winnares Ouasila Nasseri

Nasseri begon goed tegen de Amerikaanse kampioene Schreer, hoewel de dames de eerste van vijf rondes nog de kat uit de boom kijken. Vanaf de vierde ronde weet Nasseri iets meer overwicht te krijgen en zal dat behouden ondanks de pogingen van Schreer om terug in de wedstrijd te komen.

Nasseri vechtop 25 september in Almere haar laatste B partij op het Ladies FightClub van de Fightmasters. In het 8-mans Ladies toernooi hoopt ze tenslotte Denise Kielholtz tegen te komen.

Denise probeert me al een hele tijd te ontlopen. Ik wil erg graag tegen haar vechten, maar ze zegt steeds af, want ze weet ook wel dat ik haar ga verslaan”, zegt Nasseri vol vertrouwen. Haar toekomst plannen zijn duidelijk, kampioen worden!

Amerikaanse kampioene Lindsey Schreer (Rode hoek) vs winnares Ouasila Nasseri
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.