FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Remco Hisken op Slamm in Marcanti

Remco Hisken op Slamm in Marcanti

Afdrukken

Nog een paar weken te gaan en dan is de dancetempel de Marcanti in Amsterdam omgetoverd tot een  kickbokszaal. De promotors hebben een zeer interessante card georganiseerd voor die dag. Een van de partijen is Remco Hisken tegen Wilson Tavares. Twee coming fighters in de A-klasse. Fightweek nam contact op met Remco om hem wat vragen te stellen over deze partij.


Onlangs was jij voor een trainingstage naar Thailand hoe heb je dit ervaren?

Ja, het was echt super kleine vakantie maar ook hard getraind 2x per dag 
echt knallen daar top daarom ga ik na mijn partij weer 3 weekje er heen Kan jij aangeven wat de meerwaarde is van een trainingstage in Thailand?

Je conditie wordt er echt beter van evenals het clinchen. Dat merk je gewoon in zodra je terug bent in Nederland dat beter is geworden. Trainen op de pads op het heetst van de dag is zeer goed voor je conditie.
 Zouden wij in Nederland ook het trainingssysteem moeten hanteren net zoals in de Thaise kampen ?

Nee, ik  denk het niet de Nederlandse vechters doen het goed op alle grote gala’s over in de wereld daarom denk ik dat het beter is om de huidige manier van het klassikale trainen te behouden.
Je werd ook door meerdere promotors/trainers gevraagd of je een partij wilde vechten in Thailand ?

Ja, dat klopt alleen hadden we een probleem omdat er Songkran was (Thais nieuwjaar)en daarom waren er  weinig partijen. Ik ga op kort termijn weer terug en hoop dan een partij te vechten daar.
 
Op 28 juni as vecht je tegen Wilson Tavares op het Slamm gala in de Marcanti, hoe is je voorbereiding?

Ik ben heel hard aan het trainen train 6x in de week
. Sinds een jaar doe ik een keer in de week mee met bokstraining en dat begint ook zijn vruchten af te werken.
Ik kan alleen niet  in de ochtend trainen om dat ik moet werken in de bouw maar dat uurtje haal ik in de avond wel in.
 Hoe gebrand ben jij om een visitekaartje af te geven die dag ?

Ik ben echt gebrand het is een super gala dus ben trots dat ik er mag staan dus ik zal de promotors  zeker niet teleurstellen. Ik zal jullie het laten zien op  28 juni as.
Wat weet je van je tegenstander ?
Niet zo heel veel weet wel dat hij ook 2 of 3 A-partijen heeft gehad meer weet ik niet maar maakt niks uit er moet toch geknokt worden.

Heb jij een lijstje met vechters die jij zou willen uitdagen ?
Ik  wil wel tegen iedereen knokken. Maar als ik toch een naam wil vermelden dat is het wel Henry Akdeniz, dat lijkt me wel watBen jij een vechter die het hele jaar wedstrijd fit bent of neem je toch een break tijdens de zomervakantie ?

Nee, ik neem geen break blijf altijd  gewoon door trainen ik vind het leuk daarom ga ik in mijn vakantie ook naar Thailand om te trainen en ook voor een beetje vakantie.In december 2008 heb ik een partij van jou gezien wat mij opviel was dat je slecht luisterde naar je trainer Angelo ben jij echt zo een eigenwijs mannetje?
Hahah dat klopt eigenwijs ben ik wel een beetje maar normaal luister ik altijd naar mijn hoek maar kreeg met die partij in de 2de ronde een  knie voor mijn hoofd en ik was goed de weg kwijt ik hoorde niks meer. Daarom luisterde ik zo slecht. Wat is Angelo voor een trainer/coach ?

Angelo is in mijn ogen een top trainer Ik ben ook niemand anders gewend, Ik train al inmiddels nu bijna 8jaar bij Angelo.
En ik vind dat hij nu al veel heeft bereikt. Angelo is ooit begonnen met  4 /5 jongens en nu heeft die van recreanten en N tot A klasse in de sportschool  dus het gaat super.
Kan jij verklaren waarom  vechters uit de minder grote steden niet vaak aanwezig zijn op de grote gala’s ?
Ik denk dat het komt omdat er zo veel meer sportscholen zijn in het westen dan in het oosten en  dat de promotors ook aan hun portemonnee denken. Als ik een gala in het westen zou houden zou ik ook vechters uit het westen  laten vechten omdat die meer mensen mee nemen  want van het oosten is het altijd wel een stukje 
rijden.


 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.