FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Hiskens, Slamm-t met Lowkicks

Hiskens, Slamm-t met Lowkicks

E-mailadres Afdrukken
Remco Hiskens (Angelo Gym) vs Wilson Tavares (Pasztjerik/Team Slamm)
Tijdens de weging de dag voor het gala was al duidelijk dat beide vechters alles op alles zouden zetten om de partij te winnen. Het scheelde een haartje want tijdens de head to head voor de foto zouden de beide kemphanen  bijna elkaar in de haren vliegen.
Remco opent sterk met harde lowkicks, deze techniek is echt zijn wapenfeit geworden, elke keer laat hij zijn scheenbeen als een hakbijl op de benen van Wilson vallen.

Wilson blokt de lowkicks niet en probeert zijn tegenstander vast te zetten om vervolgens een serie harde stoten op hem los te laten.
In de tweede ronde gaat Remco door met zijn lowkicks en dat ze doel treffen is duidelijk te zien wat Wilson probeert nu de lowkicks te blokken.

Wilson blijft echter met stoten aanvallen en deze treffen ook doel, het gelaat van Remco is besmeurd met bloed. In de derde ronde blijven de lowkicks van Remco schade aanrichten en moet Wilson opgeven als een eerder geplaatste lowkick hem parten gaan spelen.

Winnaar door medisch intervent, Remco Hiskens.
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.