FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Voorprogramma Showtime swingt

Voorprogramma Showtime swingt

E-mailadres Afdrukken

Je staat niet zomaar als jongere op het Showtime gala, ook al is het in het deel voor de pauze. De jongens die daar staan zouden een goede partij vechten in het hoofdprogramma van elk ander gala in de provincie. En vanaf de derde partij brandde het echt los.

Geronimo de Groot stond na een afwezigheid van goed een jaar weer in de ring. De Groot probeerde tegenstander Luis Tavares met snoeiharde lowkicks uit te schakelen. In de eerste en tweede ronde had Tavares weinig in te brengen maar in de laatste ronde kwam hij met afhouders en een goed geplaatste opstoot enigzins terug. Geronimo, "Deze overwinning is een goede opstap om weer in de ring te staan. Ik ben er lang uit geweest En ik mis nog wedstrijdritme om een hele wedstrijd te overzien. De eerste twee rondes gingen volgens plan. Ik had getraind op die lowkicks. In de derde ronde liet ik hem iets te veel terugkomen. maar ik ben tevreden met deze winst. Ik wil nog steeds prof worden, het tijdspad is anders maar mijn ambitie is hetzelfde." De vader en trainer van Geronimo, ” Hij heeft hij op 80% gevochten. De laatste 3 weken voor deze partij heeft hij zich in Thailand voorbereid. Dit was een goede test voor Geronimo want Tavares was een harde jongen. Geronimo is er een tijdje uit geweest en heeft een moeilijke periode achter de rug. Dit was een mooie partij met ritme, het swingt en dat zie je niet vaak meer. Zijn volgende gala is op 12 juni in Rotterdam.

Geronimo De Groot, na lange afwezigheid weer in de ring

Omar Hanafy heeft helaas verloren. Het was een prachtige spectaculaire partij. Omar heeft gevochten als een leeuw maar het mocht niet baten doordat hij in de eerste ronde 8 tellen moest nemen. Onder luide aanmoedigingen van het publiek komt Omar ijzersterk terug in de 2e ronde met een paar goed geplaatse knieen en hij durft zijn tegenstander Ramin Razai uit te dagen hem op zijn gezicht te slaan. Maar Omar blijkt niets meer te voelen en word alleen maar aangemoedigd hierdoor en hij gaat maar door met zijn aanvallen knieen ,een paar goed geplaatste hoge trappen en snoeiharde lowkicks tot ze in de eind van de 2e ronde allebei uitgeput zijn. In de 3e ronde komt Omar terug met een ongelovelijke power en ontwijkt de hoeken en opstoten van Ramin. Aangemoedigd door het publiek haalt Omar haalt alles uit de kast om die 8 tellen goed te maken. Het was niet genoeg voor de jury, Ramzi was de winnaar. De verbazing van het publiek was groot en de teleurstelling was op velen hun gezicht te lezen. Wij dachten ook dat Omar gewonnen had en dat dacht Omar zelf ook. “Jammer maar de jury bepaalt,” verklaarde de onvoortuinlijke Omar. “Het ging mis in de eerste ronde ik ging neer op een onverwachte stoot en ik kreeg 8 tellen.” Het was een geweldige partij en je hebt laten zien wat je waard bent. We blijven je volgen.

Omar Hanafy, verliezer, maar voelde zich morele winnaar

Ook de laatste partij vóór de pauze was technisch heel goed en had een grote amusements waarde. Ik had al over Jason Wilnis gehoord. Een topper die nu 3 jaar bij Collosseum in Utrecht traint. Hij is ongeslagen en is een gedisciplineerde vechter, rustig en gefocussed. Het gevecht ging naar behoren volgens zijn trainer Danny de Vries, “Jason heeft een scheenbeen blessure en kon maar op 60% vechten. Dat heeft hij het super goed gedaan en respect voor zijn tegenstander die heeft heel wat moeten nemen. Jason is 19 maar heeft weinig coaching nodig en vind zelf zijn oplossingen.” Jason vond het een spectaculair gevecht ondanks dat hij Laurent Attrifi niet heeft kunnen neerhalen. Attrifi bleek een harde jongen die niet neer ging op de keiharde lowkicks van Wilson of zijn verwoestende stoten op het lichaam van zijn tegenstander. Wilson won deze fraaie partij op punten.

Jason Wilnis, bikkelhard talent van Collosseum in Utrecht

Het was een zeer geslaagd Voorprogramma in The Sand.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.