FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Sylvana en Maroushka, Sister Act KKC

Sylvana en Maroushka, Sister Act KKC

E-mailadres Afdrukken
Op het Kickbox Kids Championship bleef Sylvana Pruymboom (Golden Glory Helmond) de ongeslagen kampioene en in het Main Event leverde Maroushka Pruymboom (Golden Glory Helmond) een lekker harde partij die ze winnend afsloot. Een heuse Sister Act
waar het dames kickboksen in Nederland veel plezier aan zal beleven.

Niet alleen wat knokken betreft. De Sisters zetten ook een trend voor de kleding waarin ze vechten. Sylvana ‘The Tornado’ Pruymboom komt op in een fraai indianen tenue, waar Maroushka ‘The Biting Tiger’ Pruymboom zich huldt in het bont van een sabeltijger. Niet vreemd dat andere knokkers, Leyla Brouwer (Kickboxing Komen) en Bonita de Geus (Tu Hai Martial Arts) zich van exotische outfits hadden voorzien.

De KKC kampioens partij van Sylvana Pruymboom ging over 5 X 1 minuut. Het publiek en de fans begroetten de Brabantse, die voor haar vierde KKC titel zou knokken uitbundig. De eerste twee rondes waren voor de vijftien jarige Tornado. De eveneens vijftien jarige Debora Doubli (Oosterbaan Gym) kwam heel sterk terug in de derde ronde. In de vierde ronde kreeg Doubli zelf de overhand, maar in de laatste ronde wist Pruymboom zich geweldig terug te vechten. Pruymboom was daarmee voor de vierde keer de ongeslagen KKC dameskampioen. “Kan beter,“ zei Doubli na afloop. “Ik denk niet in wedstrijden, ik vecht gewoon, het ergste is zelf tegen een KO aan te lopen. Verder zie ik later wel wat de uitslag is.” Voor meer foto’s van deze partij, klik hier.


KKC liet zaterdag zien dat er een goede lichting knokkers/jongedames in aantocht is. Zie voor meer foto’s de twee KKC foto reportages onder het menu Foto Reportages.

Het Main Event van de avond was Maroushka Pruymboom (Golden Glory Helmond) tegen Mellony Geugjes (Mikes Gym). Geugjes ging tot het uiterste om Pruymboom op haar knieën te krijgen en haar ongeloof was groot toen de jury haar niet als winnaar aanwees maar Pruymboom. Voor meer foto’s van deze partij, klik hier.

Daarmee was de Sister Act van de avond compleet. Is Maroushka van hetzelfde niveau als haar zuster? “Ze is nog niet zover als Sylvana. Die heeft zes keer een Nederlandse of Europese titel op het spel gezet en ook alle zes keer gewonnen. Maroushka moet zich nog bewijzen. Maar ik zie bij haar dezelfde fighting spirit als bij haar zus, zij wil ook tot de beste van de wereld gerekend worden,” verklaarde trotse trainer Sjef Weeber van Golden Glory Helmond.
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.