FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Samantha van Doorn weigert uitdaging Jemyma

Samantha van Doorn weigert uitdaging Jemyma

E-mailadres Afdrukken

De belangrijkste damespartij van NGW3 werd afgesloten met een optreden van Jemyma Betrian (KB Arnhem) die Samantha van Doorn (van Asdonck) direct na de beker uitreiking uitdaagde. Van Doorn had net haar B partij gewonnen van Junaddi Wasker (FFCarbin) in een prima gevecht.

 

 

 

 

Voor de achttien jarige, SIOS studente Van Doorn was dit haar eerste B partij. Vooraf wilde ze wel kwijt dat ze zou scoren met haar ‘spinning backkicks’. Na afloop in de kleedkamer verklaarde ze, “Het ging super, ondanks dat de organisatie er plotseling een partij van 5 X 2 minuten van had gemaakt. Het was daardoor zwaarder dan ik had verwacht, maar ik heb er goed voor getraind. Ik heb gezorgd dat ik niet met haar spelletje meeging.”

 

Wat de uitdaging van Betrian betreft was de trainer van Van Doorn , Richard van Asdonck en met hem het hele begeleidingsteam zeer resoluut. “We zullen ze (KB Arnhem) netjes laten weten dat we niet op de uitdaging in gaan. Dit was haar eerste B partij en ze moet de ruimte krijgen om de groeien.”

 

In de kleedkamer van de 24-jarige Wasker werd met man en macht ‘gewerkt’ aan het zwellende oog, waar de ‘spinning backkick’ haar vol geraakt had. “Het was een harde partij, dat meisje heeft een goede techniek. En ik werd verrast door haar achterwaartse trap.”

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.