FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Nieuws

Rosalia steekt zijn nek uit voor Fighters of the Caribbean

E-mailadres Afdrukken
Fighters of the Caribbean, geplanned op 28 november 2009 op Curaçao zal dit jaar groter zijn dan voorgaande jaren. Angelo Rosalia en vele andere zien af van hun gage om zo de eerste A partij uit de geschiedenis van de Curaçao Martial Arts Federation mogelijk te maken.

Het Main Event is Cedrick “Tula” Copra (Lloyd van Dams) vs Remco Hisken (Angelo Meola)
Lees meer...
 

Kleine Sergio, dit jaar de grote doorbraak

Iets later dan de afgesproken tijd kom ik samen met de hoofdredacteur aan bij FFC, Sergio ligt van de zon te genieten die door de spiegels de dojo voorziet van de laatste zonnestralen van het jaar. Met een bokszak dienend als hoofdkussen laat Sergio zich verwennen door de zon.
Lees meer...
 

Ziggy, Back On Track

E-mailadres Afdrukken
Tijdens een gala georganiseerd in het Zonnehuis in Amsterdam had ik het genoegen om Ziggy van Moesid Gym in de ring aan het werk te zien. Een kleine gedrongen vechter met flitsende combinaties die heel soepel werden uitgevoerd. Ik had zelfs een interview met dit aanstormend talent. Na die avond in het Zonnehuis heb ik Ziggy nog een keer in actie gezien tijdens het gala in de Amsterdam Rai. Daarna werd het angstvallig stil rondom dit talent. Nu, een aantal jaren later is Ziggy back on track. Tijd voor een interview met Fightweek.
Lees meer...
 

Bonjasky, knockdown had ik echt wel nodig.

E-mailadres Afdrukken

Remy Bonjasky, ondanks zijn meniscus blessure, zit er thuis ontspannen bij, met de monsterlijke K-1 trofee naast hem op de grond. “Kijk, verliezen als K-1 Champ is niet erg, maar verliezen tegen een MMA vechter dat kan echt niet.” Daarmee refereert Bonjasky aan de opmerkingen van K-1-Bobo Sadaharu Tanikawa, dat een eventueel verlies van Bonjasky tegen Alistair Overeem, het ‘eind van de K-1’ zou betekenen.

Lees meer...
 

Aussie, wereldpartij voor vechter en strateeg.

E-mailadres Afdrukken

Op 11 april aanstaande vecht Aussie Ouzgni tijdens het Amsterdam Fightclub gala tegen de nummer 1 van Thailand, Wehaj King om de vacante EMTA wereldtitel. En dat beloofd in het Velodrome een andere partij te worden dan het door Aussie gewonnen gevecht tegen Imro Main.

Lees meer...
 


Pagina 1 van 2
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.