FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Champ van Witchawan

E-mailadres Afdrukken

Reporter Alexandra van Dam is nog steeds in Thailand. De Champ van Zuid Thailand van trainer Witchawan vecht vanavond in het Samui Stadion dat deze keer was het stadium tot de nok gevuld.

Champ van Zuid Thailand van trainer Witchawan.

Ik had een plekje aan de ring naast de jury, de oude wijze mannen uit de Martial Arts wereld van Kosamui die de beslissingen maakte wie de winnaars van deze avond zouden. Er waren een stuk of 9 partijen en de spetters vlogen er vanaf. elke partij weer. Er waren champs uit Australie met een grote aanhang en Kampioenen uit Thailand van Noord tot Zuid die hun krachten met elkaar gingen meten in de ring hier in Chaweng Samui Stadium.Bij elke KO die er viel werd er vriendschappelijk haast broederlijk naar elkaar omgekeken door de vechters. Dit was opvallend en goed om te zien. Het was een gemixt publiek van Thaien en buitenlanders en de sfeer was supergoed.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.