FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Slamm New Generation weging

Slamm New Generation weging

E-mailadres Afdrukken
Anthony KaneOp de dag voor het gala van Slamm New Generation in Marcanti vond de weging plaats. De locatie was de nieuwe mooie M-1 dojo in Sloten. Bij binnenkomst is Anthony Kane gehuld in meerdere kledingstukken en capuchon op druk aan het schaduwboksen voor de spiegel. Anthony Kane:  Ik ben niet op gewicht ik ben 9 ons te zwaar. Al snel komen andere vechters die morgen ook moeten vechten om te wegen. Het is heel gezellig en vechters praten nu nog amicaal met elkaar maar dat zal morgen echt wel anders zijn. Als Cedric Burgzorg binnenkomt met zijn trainer is de spanning voelbaar en de pot tegen Anthony Kane zal er zeker om spannen. Cedric is precies 70 kg het afgesproken gewicht.

Als Antony op de weegschaal gaat staan geeft deze 70.9kg aan. Thom Harinck wil wel akkoord met de 70.9 kg van Kane alleen als er vijf keer drie wordt gevochten.
Na het weegmoment van Kane en Cedric zijn beide vechters voor een head to head foto.

Cedric, "ik ben op gewicht zoals afgesproken en nu is het wachten tot morgen en dan gaat het gebeuren." Het zal een partij worden waar nog lang over gesproken zal worden.

Kane gaat liever voor de afgesloten drie maal drie rondes en besluit om af te trainen. Na half uur trainen is hij nog steeds 4 ons te zwaar dus dat betekent nogmaals zweten om het gewenste gewicht te bereiken. Als Kane na wederom een haf uur zweten het juiste gewicht heeft bereikt slaakt hij een zucht van verlichting.

"Ik wist dat ik vandaag ietsje te zwaar zou zijn, ik weet niet hoe dat komt. Ik ben opgelucht dat ik nu op gewicht ben en morgen lekker drie maal drie kan vechten. Ik ben echt op k-1 regels het beste uit de verf, clinchen en knieën liggen mij niet zo. Ik ga nu naar huis waar, vanmiddag naar een barbecue en veel vlees eten om aan te sterken, ik ga hem slopen, ik ben er klaar voor."


Remco Hiskens vs Wilson Tavares
Twee jonge honden in de a-klasse die morgen gaan uitmaken wie er de sterkste is. Op voorhand al een partij om van te smullen.
Bij de head to head staan de beide vechters als stieren tegen over elkaar. Ze willen niet voor elkaar onderdoen.
Wilson Taveres, "Ik ken Remco niet maar dat hoeft ook niet morgen in de ring zullen we eens echt kennis maken met elkaar."
Remco Hiskens, "Ik ben er klaar voor ik heb hard getraind en ik zal mijn uiterste best doen om morgen als winnaar uit de bus te komen."


De weging van Britney Drost (D&M Gym) de tegenstander van Sylvana Pruymboom liep gesmeerd. De jongedame had geen bijzonderheden, behalve, "Ik draag een echte indiaanse doek, dan kan Sylvana dat nep indianenpakje opdoeken." Lisanne van de Molen (Days Gym) zag in het geheel niet op tegen haar partij tegen Sanne de Ruiter, een re-match op initiatief van Team Pinas.
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.