FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Fighters Delight top entertainment

Fighters Delight top entertainment

E-mailadres Afdrukken

Fighters DelightDe tweede editie van het door Stephen Cooke georganiseerde Fighters Delight was een succes. Natuurlijk zal het Almelose publiek zich ook de partij van Atty Göl tegen Kleine Mo herinneren, maar Cooke bracht veel goede partijen naar het oosten des lands.

 

Er waren veel Local Hero’s, maar ook een grote Belgische delegatie en Chabrani Gym waren goed vertegenwoordigd. 

 

 

 

Fighters Delight 

Youssef Chabrani, de jongere broer van Khalid Chabrani (Ned. Kampioen NKBB) opende voor zijn gym tegen Fikrit van den Doel (Scorpio Gym). “Het was mijn tweede C partij, vertelde Youssef Chabrani na afloop. “Die harde rechtse directe bracht hem aan het wankelen. Bij die tik van hem voelde ik me wel wat aangeslagen. Maar daarna kwam ik met mijn rechter cross en toen was het afgelopen. Nu zo snel mogelijk een volgende partij,” zei winnaar Chabrani.

Fighters Delight

Mattia Hempel tegen Abdel Bouazza (The Buldogs) nadat zijn broer Jeftha Hemmel zijn partij verloren had. “Het was een zwaar gevecht. Ik was erg zenuwachtig omdat mijn broertje zijn partij verloren had,” bekende Mattia Hempel na afloop. “Maar ik heb op echte Chabrani stijl gewonnen, linker cross en linker directe naar de lever.”

 

Er waren twee Belgische delegaties, waarvan die van The Bulldogs van kampioene Daniëlla Somers de grootste was. Manager mevrouw Somers was een vechtjas met een indrukwekkend aantal titels in het kickboksen en boksen. Één van de A vechters uit haar stal is Marat Gregorian, die tijdens het Antwerpse ‘It ‘s Showtime’ gala in februari Marijn Geuns met 3 maal ‘acht tellen’ stopte. “In Belgë vervult Jan van Denderen een voortrekkersrol,” maar volgens The Bulldogs trainer Karl Brylants staat de volgende generatie, zoals de broers Gregorian klaar.

Fighters Delight

De A partij tussen de Benelux kampioen HarutPretty BoyGrigorian (The Bulldogs) en de Nederlandse kampioen Farid Riffi (Yamato Gym), ging volgens K-1 regel, 3 X 3 minuten. Riffi ging twee keer neer, waarmee de partij in één ronde voorbij was.

 

Harut Grigorian, ”Het was een goede partij, hij begon hard. Ik was slimmer en wachtte op het het gaatje. Het is een leuk, gezellig gala en het is voor de Belgen belangrijk dit potje gewonnen te hebben”

 

Rifi, de teleurgestelde kampioen, “Ik moest tot elf uur wachten tot we zeker wisten dat hij zou vechten. Hij was te zwaar, dus kom maar op bij de re-match, dan moet hij precies 67 kg wegen.” 

 

Scorpio Gym bracht een groot aantal goede vechters in de ring die niet altijd even gelukkig scoorden. Ara Marteros wist zijn B partij te winnen van Najeh Indroui. Ara, ”Alles ging zoals het hoorde, zoals ik getraind heb. Hij was conditioneel erg sterk. Mijn volgende partij is tegen Badr, haha.”

Fighters Delight 

De avond met een hoog entertainment gehalte en een paar prima KO’s werd besloten met de match Atty Göl tegen Kleine Mo, maar daarover elders meer.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.