FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Duut komt om te beschadigen

Duut komt om te beschadigen

E-mailadres Afdrukken

De 20-jarige Michael Duut won het Main Event van 2TheMaxx in Hoogeveen met powerslagen. Tegenstander en Local Hero Koos Wessels liet zich de eerste ronde niet onbetuigd maar redde het niet tegen zijn Groningse opponent.


 

Koos Wessels (Lomulder MT), Rode Hoek in Main Event vs Michael Duut (KB Groningen)

“Ik had vorige week last van een griepje. Het ging zaterdagavond beter en ik wilde mijn fans natuurlijk niet in de steek laten”, vertelde verliezer Wessels. “Ik liep de derde ronde leeg en die trap op mijn zak hielp ook niet. Maar Duut is een talent voor de toekomst”, vult hij aan.

Vanaf de tweede ronde wist Wessels het niet meer te redden

Winnaar Duut heeft een sterker verhaal, “Normaal begin ik agressiever. Ik had iets te veel respect voor hem in de eerste ronde. En Wessels pakte zijn momenten goed. Zoals ik de 2de en 3de ronde vocht zo had ik ook moeten beginnen.”

Michael Duut overklast zijn tegenstander

Michael Duut is zo'n jongen die alles voor zijn sport doet waardoor hij hoopt de beste te worden, mits de blessures uitblijven.

“Ik ben een knokker”, zegt hij. “Ik wil mijn tegenstanders eruit halen, dat van die punten moet ik niet. Ik wil echt vechten. Ik wil schade achterlaten. En ze moeten na afloop over mijn partij praten!” In februari staat de volgende knokpartij op het schema.

Clyde van Dams met zoon volgt Duut, misschien wel zijn volgende tegenstander, met grote belangstelling

2TheMaxx was verder een prima gala. Promotor Aswin durfde ook een paar goede damespartijen te programmeren. Hafsa Debaieb won haar eerste B partij tegen de lokale favoriete Jessica Lijkendijk. Van haar vijf partijen dit jaar heeft ze er vier gewonnen. Goed resultaat van de vechtster die bij Simson Gym in Almere traint.

Hafsa Debaieb wint van lokale favoriet Jessica Lijkendijk, rode hoek

Rachel Adamus (Aihato) op winst tegen Quasila Naseri (Team Suboxer), blauwe hoek
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.