FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews Het gevaar van onderschatten bij 2TheMaxx

Het gevaar van onderschatten bij 2TheMaxx

E-mailadres Afdrukken

"De grootste fout van Jan Lomulder is dat hij mijn uitdaging heeft aangenomen", zegt Dervis Akdeniz veel betekenend. De uitdager is nadat Lomulder vier maanden geleden de match om de WFCA wereldtitel to 86kg had geaccepteerd, direct aan het trainen gegaan.

De 46 jarige vechter denkt dat hij zondermeer een kans heeft op de wereldtitel ondanks dat hij al een jaar niet in de ring heeft gestaan. "Jan gaat me onderschatten en ik wil deze titel mee nemen naar Deventer. Je stapt tenslotte de ring in om te winnen", vult Akdeniz aan.

Jan Lomulder beseft heel goed dat hij als favoriet in een gevaarlijke positie zit. "Het zit in de onbekende factoren die op die avond belangrijk kunnen zijn", meent de 44 jarige knokker, die als voordeel heeft dat hij in juni nog in de ring heeft gestaan. Als laatste zegt Lomulder, "Ik wens Akdeniz veel succes."

Show en Entertainment bij 2TheMaxx

Voor Promotor Aswin Steenbergen wordt het wereldtitelgevecht het hoogtepunt van deze vierde editie van 2TheMaxx in Hoogeveen. Dit keer niet in de Schouwburg want de gemeente zag allerlei beren op de weg, maar bij Maxx Sports en Events in Hoogeveen. Over die switch wil de promotor niet veel kwijt. 2TheMaxx biedt in iedergeval de nodige Show en Entertainment die we van vorige edities gewend zijn. En er is een uitstekende dames B-partij tussen Rachel Adamus en Aleide van de Bos.

Rachel Adamus, rode hoek, won vorig jaar haar partij op 2TheMax
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.