FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Goede generale Thaise vechters voor Slamm VI

Goede generale Thaise vechters voor Slamm VI

E-mailadres Afdrukken

Op  7 november jl reisde een Thaise delegatie vechters naar Padova voor een groots internationaal opgezet gala.

Saiyok Pumpanmuang vocht tegen Armen Petrosyan het jongere broertje van de kersverse k-1 max winnaar. De partij was afgesloten op 3 x3. Saiyok was heer en meester tijdens deze partij en heeft zo een waarschuwing aan het adres van Warren Stevelmans afgegeven dan het op 29 november as een “pittig thais” avondje gaat worden in Almere.


 

Warren Stevelmans had ook zijn general in Padova zij het geen Thaise tegenstander maar tegen de Duitser Mohammed Gur.

Dat Warren zin heeft in zijn partij tegen Saiyok is te zien met gretig bokswerk word zijn tegenstander drie keer acht tellen bezorgd. In de derde ronde is het dan ook einde oefening voor Gur.

Stevelmans is er op gebrand om zijn “spot” op te eisen in de -70kg klasse. Halsreikend kijkt vechtsport minnend Nederland uit naar zijn optreden tegen Saiyok.

Bovy Sor Udomson vocht tegen Roberto Durica

Wie de naam Bovy hoort denkt aan zijn optreden op Slamm V, maar zijn partij in Padova was in de verste verte geen vergelijking met deze partij.

Het publiek had jammergenoeg gerekend op de Bovy die korte metten maakt met zijn tegenstander niets was minder waar, zou Bovy al met zijn gedachten bezig zijn met de wedstrijd teghen Mosab op Slamm VI, een ding is zeker de ontmoeting tussen Mosab en Bovy gaat een ware “thriller” worden.

And last but not least.

Yodsaenklai fairtex vs Marco Pique

De hardste partij van de avond tussen twee vechters in de hoogste regionen in de 72 kg klasse

Met de het “handelsmerk” van de Thaise vechters bestookt Yodsaenklai zijn tegenstander die hier geen raad mee weet. Pas in de tweede ronde heeft Marco een antwoord op de aanvalstrategie van zijn tegenstander, afstand nemen en combineren met trappen en stoten.

De derde ronde schakelde Marco naar de hoogste versnelling en wist zijn tegenstander regelmatig onder druk te zetten. De jury besluit toch dat Yodsaenklai het beste heeft gepresteerd tijdens deze partij en de winst mee naar Thailand mag nemen.

Khalid Bourdif kan zijn borst natmaken want de ontmoeting met Yodsaenklai op Slamm 6 zal geen walk over worden.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.