FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Isis Verbeek wint op Beatdown

Isis Verbeek wint op Beatdown

E-mailadres Afdrukken
De 15 jarige Isis Verbeek
(Plaza Fight Team) won de openingspartij op Beatdown van leeftijdsgenoot Chey. “Het was een redelijke partij, maar ze kan veel beter”, vond trainer Mohammed Bouyelma.

Zijn pupil vecht in de Jeugd Klasse maar wil liefst zo snel mogelijk van de bokskap af. Normaal zit ze in de gewichtsklasse tot 53 kg, maar een kilootje meer maakt haar ook niet uit. “Als ze maar kan vechten. Ze heeft een enorme ambitie. Haar sterke punten is het boksen. Ze kan heel goed een serie neerzetten”, verklaart Bouyelma. Verbeek traint vijf keer per week en daarvoor reist ze vijf dagen per week van Rotterdam naar Plaza Fight Team in Bergen op Zoom.


Verbeek is een veel gevraagde jongedame. Eind deze maand vecht ze op het Bulldog gala in België. Daarna staat ze op 7 maart bij Time for Action in Nijmegen en op 10 april staat ze op het Starmuay Fight Night gala in Maastricht in de ring.
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.