FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Event Gala's Zigeunerjongen zet titel op het spel.

Zigeunerjongen zet titel op het spel.

E-mailadres Afdrukken

Persbericht. Op zaterdag 25 februari 2012 organiseren Fightsport Matchmaking en M Sports hun tweede gala ‘Fight For Victory’ in sporthal de Watertoren te Egmond aan Zee. Met als hoofdpartij Alkmaarder Marino Schouten (M Sports) tegen Heerhugowaarder Yassir Kadiri (Pancration) wordt dit een lokale battle. Inzet: de Nederlandse titel -79.38 kg van de NOVER, die nu op naam staat van Marino Schouten.

Vorig jaar won ‘de Zigeunerjongen’ de titel door Jeremy Blijd (Pancration) te verslaan. Yassir is echter van plan de belt nu definitief mee te nemen naar de sportschool in Amsterdam Noord. In oktober 2008 kruisten de heren voor de eerste keer de handschoenen. Yassir trok aan het langste eind en ging er met de overwinning vandoor. Marino is vastberaden op de rematch, Yassir vastberaden op de belt. Wie zal er dit keer winnen, en zich Nederlands kampioen 2012 mogen noemen?

Daarnaast staan er twee spectaculaire B-partijen op het programma. Dick de Goede (Pancration) vs Malic Groenberg (vd Vathorst). Een Amsterdams onderonsje. Beide heren zijn in de B klasse tot 70 kg vechters om rekening mee te houden. Dick vocht zijn eerste B partij tegen Malic en verloor deze op punten. Hij krijgt 25 februari zijn kans om het recht te zetten. Het team van Ome Jan vd Vathorst zal echter zorgen dat Malic optimaal in de ring staat om ook deze keer de winst mee te nemen. Wordt het Pancration of vd Vathorst?

Hamza ‘Soesie’ Essalih (Team Amrani) vs Emin Özbasi (Team Gunyar) een B partij in de 61 kg klasse. Beide strijders vechten deze avond hun laatste B partij, en willen dit uiteraard afsluiten met een zege. Dat Hamza goed draait, is denk ik niemand ontgaan. Afgelopen jaar haalde Soesie de ene winstbeker na de andere binnen, en hij is niet van plan dat te laten stoppen. De ongeslagen protegé van Mosab Amrani heeft eerder gewonnen van Ali Demirci, de teamgenoot van Emin. Maar Team Gunyar zou Team Gunyar niet zijn als ze niet nog een troef achter de hand hadden! Emin zal Eindhoven namelijk vertegenwoordigen deze avond. Na ruim twee jaar afwezigheid in de ring is de oud Europees jeugdkampioen weer terug. In zijn laatste B partij zal hij alles op alles zetten om Hamza te verslaan. Zal Emin degene zijn die Hamza zijn eerste verliespartij geeft? Of kan Soesie zijn verzameling winstbekers uitbreiden 25 februari…

Er komen deze avond voornamelijk vechters uit Noord-Holland aan bod. Sokudo Gym en Team Petres uit Hoorn, Team Messive uit Hoofddorp, Team Schreiber uit Wormer, SFW de Schakel uit Wieringerwerf, SportsArt uit Den Helder, Kyo Thai en Olympiawaard uit Heerhugowaard, Team Boot uit Heiloo, en Loeks Gym en M Sports uit Alkmaar. Voor de deelnemers leuk om dichtbij huis hun kunsten te vertonen in de ring.

Onze hoofdstad zal door meerdere sportscholen vertegenwoordigd worden. Met vechters van sportscholen als Team Amrani, Pancration, vd Vathorst, Kops Gym, MAS, en Mousid Gym op het programma denken we een mooie matchmaking in huis te hebben.

Daarnaast zijn ook de enthousiaste deelnemers van Team Alting aanwezig, net als de vechters van KB Arnhem onder leiding van Fred Royers. Scorpio Gym en Team Göl komen all the way uit Almelo om deel te nemen bij Fight For Victory. En last but not least: Ali en Suleyman Günyar komen met twee vechters uit Eindhoven alles compleet maken. Al met al een goed gevulde avond kickboksen en MMA.

Het evenement begint 18.00 uur, zaal open om 17.00 uur. De voorlopige matchmaking zal zsm geplaatst worden. Adres: Watertorenweg 36, Egmond aan Zee. Kaarten zijn vanaf half januari bij alle deelnemende gyms verkrijgbaar, vvk €27.50, deur €30.

We verwelkomen jullie graag op zaterdag 25 februari in Egmond aan Zee!

Met vriendelijke groet, Ellen Bruins - Fightsport Matchmaking

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.