FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Event Gala's Persbericht FridayNight FightNight

Persbericht FridayNight FightNight

E-mailadres Afdrukken

Vrijdag 24 september is er weer een nieuwe editie van FridayNight FightNight (FNFN). In de spectaculaire hoofdpartij staan MOSAB AMRANI en EVGENY KUROVSKOY (OEKRA├ĆNE) tegenover elkaar.

Mosab heeft geen introductie meer nodig :-) na zijn winst tegen Chris van Venrooy op het Showtime gala van 12 sept j.l.

Amrani heeft duidelijk bewezen ook op de 70kg uit de voeten te kunnen. Voor zijn Oekraïense tegenstander Kurovskoy is het zijn debuut in Nederland en dat tegen een topper als Mosab Amrani.

De onbekende KUROVSKOY komt uit voor niemand minder dan de succesvolle trainer THOM HARINCK. Harinck treedt op het aankomende K1 Event in KOREA aan met maar liefst drie vechters, JEROME LE BANNER, PETER AERTS en de huidige It's Showtime Kampioen HESDY GERGES. Thom Harinck heeft ons beloofd dat hij voor een verassing zal zorgen met zijn voor het publiek nog onbekende vechter! Kurovskoy is op dit moment het best bewaarde geheim van Thom Harinck.

Verder hebben we in het hoofdprogramma een 4-mans zwaargewicht toernooi met Thiago, Zowa, Adriaans en Becirovic. Dit belooft een spektakel te worden, helemaal omdat Adriaans zijn rentree maakt in het zwaargewicht klassement. We zijn benieuwd!

In de Amsterdamse wandelgangen wordt druk gespeculeerd over de kansen van Zakaria Tijarty, de jongere broer van Fikri Tijarty. Gaat deze jongste telg van de Tijarty Dynasty het even ver schoppen als zijn beroemde broer? Zakaria zal zijn eerste B partij knokken tegen Zekai Aksoy van Jamal B. Ook dit belooft vanaf de eerste minuut vuurwerk te worden... Zal Zakaria de weg bewandelen van zijn grote broer?

Komt allen kijken naar een ouderwets avondje knokken! Nee niet in het Zonnehuis maar in THE SAND - Amsterdam.

Kaarten zijn te koop bij alle deelnemende sportscholen of online via fnfightnight.
Because Friday Night is Fight Night!!!!

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.