FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Event Gala's Nieuw sieraad voor Opgeven is geen Optie

Nieuw sieraad voor Opgeven is geen Optie

E-mailadres Afdrukken

De maand mei is voor trainer Clyde Petres een beladen maand. Het was drie jaar geleden dat hij zijn sportschool in Hoorn begon. Bovendien was het twee jaar geleden, op 8 mei om precies te zijn dat hij onder het mes moest vanwege de gevreesde K-ziekte die bij hem kort daarvoor geconstateerd was. En hij is 16 mei jarig. Dus aanleiding genoeg om alles te vieren met het spetterend evenement Time2Fight in samenwerking met de stichting, Opgeven is géén optie.

Opgeven is geen optie is een stichting die zich officieel mag inzetten voor het KWF, Koningin Wilhelmina Fonds, Kankerbestrijding. Net als vorig jaar vraagt Petres aan iedereen die het werk van de KWF een warm hart toedraagt een T-shirt met het opschrift, opgeven is geen optie te kopen. De opbrengst komt te goede aan het KWF. Dit jaar is aan de merchandising een bijzonder sieraard toegevoegd.

Hanger van juwelier en grafisch ontwerper Mark Bos

De hanger is het ontwerp van juwelier en grafisch ontwerper Mark Bos die ook de sieraden van zanger Gordon ontwerpt. Bos,“Ik ben zeer begaan het Clyde en het prachtige doel waarvoor hij zich inzet. Dus besloot ik een ontwerp voor hem te maken. Ik wilde de vechtersmentaliteit symboliseren in de handschoentjes. En met de 'army tag' zijn motto, opgeven is geen optie, vormgeven.”

Clyde Petres met t-shirt en hanger "Opgeven is geen Optie'

Het seiraad is te krijgen via de sportschool van Clyde Petres en de website opgeven is geen optie.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.