FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Raw Diamonds 2. Full Muay Thai, Kane vs Otmar

Afdrukken

"Het elleboogwerk wordt vaak gemist", verklaart Remy Bonjasky op de vraag waarom hij op Raw Diamonds 2 voor een Full Muay Thaipartij als Main Event gekozen heeft. "Maar het hangen willen we een beetje aanpakken, want zelfs de liefhebbers vinden dat oneindige geclinch ook niets", vult de organisator aan.

"De eerste editie van Raw Diamonds was voor ons een pilotproject. Het is de bedoeling om steeds betere gala's te organiseren met zwaardere partijen en meer A vechters, verklaart Bonjasky. Hij wil met deze tweede editie de puntjes op de ’i’ zetten met betrekking tot de hele organisatie van de marketing, beveiliging tot de vechters. De weg naar het uiteindelijke doel heeft hij helder voor ogen. Almere is een boomtown waarin vijf heel goede vechtsportscholen met een schat aan talentvolle vechters gevestigd zijn. En, niet onbelangrijk, Amsterdam laat het als Kickbokshoofdstad een beetje afweten sinds er een burgervader zetelt die niet van vechtsporten houdt. De gemeente Almere biedt wel die ruimte en Bonjasky vindt het alleen maar positief dat juist Almeerse organisaties daar gebruik van maken. De K1-champ wil zijn gala's perfectioneren tot hij in de Topsporthal van Almere een vlekkeloos gala met een keur van A vechters kan neerzetten. Misschien nog twee evenementen in de bescheidenere FBC sporthal maar daarna moet het gebeuren. Topsporthal, Almere, oktober 2012? Hou je agenda vrij.

2012 wordt een druk jaar voor de Almeerse vechtsportscene. In maart plant Slamm een event, wellicht in de Topsporthal. In april is het nogmaals de beurt aan Bonjaksy. Daarna organiseren Anthony Kane en Day’s Gym in Sporthal Stedenwijk een gala waarvan Kane zegt dat er al een aantal topvechters mondelinge toezeggingen hebben gedaan. Bovendien wil Kane een belangrijke plaats inruimen voor Full Muay Thaipartijen. En tegen de zomer aan is het weer tijd voor Ropie met de zesde editie van zijn gala, “Almere vs de Rest”. Tussendoor zoekt ook Simson Gym nog een plekje op de overvolle Almeerse vechtsportagenda.

Links winnaar Erol Koning, Main Event, Raw Diamonds 1
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.