FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Geen Golden Glory meer in Amsterdam

E-mailadres Afdrukken

“Dit is waarschijnlijk de laatste PTA die we houden. De gemeente doet ten onrechte zo moeilijk”, verklaart promotor Martijn de Jong. “Andere steden hebben laten weten dat we daar meer dan welkom zijn”, vult de promotor aan de afloop van de weging.
De Jong geeft aan dat het PTA gala live op Eurosport te zien is. En bovendien in diverse bioscopen, waarvan Metropolis zo goed als uitverkocht is. Waarmee hij aangeeft dat zijn organisatie meerdere wegen om uit te breiden zoekt.

Verder liep de weging gesmeerd. De usual suspect zijn te zien op de TwitPic pagina van Fightweek, waarbij de stare down tussen Holzkens en Groenhart niet onvermeld mag blijven.

De interviews met onder anderen, Holzkens, Groenhart, Andre Mannaert, Marloes Coenen en promotor Martijn de Jong zijn te zien op Kickboxtv.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.