FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Slamm, Eigen Publiek Eerst

E-mailadres Afdrukken

Slamm presenteerde op 25 april in een nieuwe ambiance, een nieuw concept, Slamm New Generation II. In samenwerking met Fight Club van Eurosport zal regelmatig aandacht besteed worden aan jonge opkomende vechters, die tegen de stal van Slamm gematched zullen worden.

 

VIP tafels bij Slamm New Generation II

Dit jaar presenteerde Slamm zijn gala in de Powerzone (het grote Slamm event blijft in de Topsporthal van Almere), een grote disco op een industrieterrein van de hoofdstad. Het publiek dat ondanks de warme dag in redelijke getalen naar het Slamm gala kwam, was het eigen Slamm publiek.

Winnares Helloïse van Raamsdonk, blauwe hoek vs Hafsa Debaieb

Maar er is een stevige concurrentie met betrekking tot de grotere gala's in hoofdstad, waarbij het mega spectakel in de Arena buiten de beschouwing gelaten is. Bijna om de hoek zit Sohrab Saeeyan in The Sand, die behalve met Amsterdam Fightclub de stad in de toekomst van een maandelijks gala's gaat voorzien. Saeeyan heeft sponsors en heeft distributie via Eurosport. Dan komt European Fighting Network (messire Ruts) in september het vechtsportseizoen te openen in de Sporthallen Zuid.

Slamm heeft sinds jaren een reputatie van wereldfaam opgebouwd door een goede organisatie en door inmiddels gerenomeerde vechters uit eigen stal als Mr. Pain Londt en de Kabouter Kane. Bovendien heeft de Slamm organisatie een solide basis van sponsors, die via diverse broadcastkanalen exposure aangeboden wordt.

En er bestaat dus een eigen Slamm publiek dat honds trouw blijkt te zijn. Misschien wel hun grootste asset.

Viktor Kuku wint zijn MMA pro partij

Ook de laatste partijen van de vanvond hadden een prima spektakel-gehalte en voldeden aan de eisen van het publiek.

Redouan Cairo, Rode hoek vs Hicham de Haagse Killer

Eerst kwam MMA pro Viktor Kuku (Team Slamm) laten zien dat hij behalve humor ook nog een machtige punch in huis heeft.

Redouan Cairo, Rode hoek, de uiteindelijke winnaar vs Hicham de Haagse Killer

Waarom Hicham De Haagse Killer (KB Den Haag) zijn partij verloor zal wel nooit echt duidelijk worden, maar tegen Redouan Cairo (Team Slamm) vocht hij een fantastische match.

Rodney Glunder, Rode hoek vs Bas van Muizenberg

Het Main Event was niet echt voor een aanstormend talent, maar wel een geweldige vechter, Rodney Glunder (Mikes Gym) tegen Bas van Muizenberg (Team Iron).

Rodney Glunder, Rode hoek vs Bas van Muizenberg

Glunder won de match met glans.

Winnaar Main Event, Rodney Glunder, de tweede van rechts

Het publiek was duidelijk tevreden.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.