FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Juan Bol wint herentoernooi Oud Beijerland

E-mailadres Afdrukken

Local Hero Juan Bol heeft het B klasse 4-mans toernooi tot 76kg van Kyoto Gym op zijn naam geschreven. Het scheelde niet veel of Bol (Kyoto Gym) was net als vorig jaar in de eerste ronde OK gegaan.

Bol moest al na luttele seconden een directe van Sjef Hensels (FC Den Bosch) midden in zijn gezicht nemen.

Juan Bol, Rode hoek vs Sjef Hensels

“Ik was aangeslagen, maar ik bleef goed in de dekking staan”, bekende de latere winnaar. “Ik moest in de tweede ronde komen en dat heb ik met veel trappen gedaan. Tenslotte gaf mijn concditie de doorslag”, verklaarde winnaar Bol.

Finale partij, Juan Bol, Rode hoek vs Cedrik Simmons

In de andere partij had wist de 23 jarige Cedrik Simmons (Ropie Gym) ondanks zijn technische kwaliteiten géén overwicht ten opzichte van Keven de Bonje (Team Dominateors) te creëeren. Maar Simmons won deze pot terecht.

Finale partij, Juan Bol, Rode hoek vs Cedrik Simmons

Dat gold ook voor de finale partij van Simmons tegen Bol. Op de momenten dat Simmons de match naar zich toe zou moeten trekken, liet hij het afweten.

Finale partij, Juan Bol, Rode hoek vs Cedrik Simmons

Trainer Ropie na afloop, Cedrik heeft de partij in de laatste minuut van de derde ronde weggegeven. We dachten alllemaal dat er een vierde ronde zou komen, maar om een-of-andere reden kwam die er niet. Het was trouwens een hele goede pot. Cedrik gaat een mooie toekomst tegemoet. Hij mag van mij na nog drie partijen naar de A klasse”.
De volgende partij van Simmons is op 15 mei.

Winnaar Juan Bol, Rode hoek met Cedrik Simmons

Winnaar Bol, “Ik had géén blessures op gelopen maar ik had gehoord dat hij last had van zijn benen. Dus ik moest punten blijven scoren. Ik probeerde combinaties op te zetten en steeds te eindigen met een paar trappen.”

Bol neemt het vechten zeer serieus. Hij traint vijf keer per week en twee keer per dag. En 24 april staat zijn volgende B partij te wachten.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.