FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Straks geen Nederlanders meer bij K1 Max

E-mailadres Afdrukken

In de Vechtse Banen in Utrecht heeft de loting plaats gevonden wat inmiddels wel een uniek toernooi genoemd mag worden, de K-1 WorldMax.


Andere jaren ook wel bekend als de K-1 Max Nederland met als inzet een plek in The Final Elimination in Japan. Japan, dat land waar Nederlanderse vechters als Ernesto Hoost, Peter Aerts en recentelijk Remy Bonjasky en Sem Schilt al meer dan een decenium in de GP de dienst uitmaken. Japan, het land waar ze straks geen Nederlandse vechters meer willen zien.

Peter Aerts, de mede-organisator heeft daar zo zijn mening over. “Dit is het enige toernooi waar op Nederlandse vechters zich voor de Max kunnen kwalificeren. Ze hebben daar genoeg vechters. Ze zitten niet op nog een stel Nederlanders te wachten.” Het zal van het management van de winnende vechter afhangen of er meer voor hem te halen valt. De vorige kwalifier, Leroy Kaertsner heeft in Japan maar twee verloren partijen gevochten. En daarna werd het stil uit het Walhalla van de vechtsport. Ondertussen heeft de loting plaats gevonden.

  1. Chris van Venrooy (Bully's Gym) vs Mootje Khamal (Vos Gym)
  2. Henry van Opstal (Super Pro) vs Robin v Roosmalen (FC Den Bosch/Roosmalen)
  3. Antony Kane (Team Slamm) vs Hafid el Boustati (RSC)
  4. Bruno Carvallo (Portugal) vs Harut Gregiorian (Bulldogs)

Reservepartij: Marvin Sansaar (SC IJsselmuiden) vs Sari Presti (Italie)

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.