FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Amsterdam Fightclub: the day before

E-mailadres Afdrukken

Samen met de hoofdredacteur stap ik Pancration binnen waar de weging voor Amsterdam Fightclub plaatsvindt. De muren zijn rijkelijk versierd met foto’s en posters van vechters en gala’s en ze gaan heel wat jaren terug. De sfeer is zeer gemoedelijk, de vechters stappen geplichtstrouw op de weegschaal maar zijn opgelucht nu aan het lijnen een einde is gekomen en de “shakes” worden dan ook gretig genuttigd.Robin van Rosmalen vecht tegen Antony Nekrui.Ik heb hard getraind voor deze wedstrijd ik zie deze wedstrijd als de generale voor het grote k-1 max europe kwalificatie toernooi en ik ben van plan om een partij neer te zetten. Mosab AmranI. Ik heb er zin, ik ben pas terug van een trainingstage in Quatar en dat was een goede voorbereiding voor deze partij, ik had ook de kans om de mensen in Quatar clinics te geven en dat wa s een mooie ervaring. Zoals je weet zal ik er alles aan doen om morgen een dijk van een partij neer te zetten en ik heb er hard voor getraind en ik ben er klaar voor.

Abid Boudan, op de vraag of ik bestand ben tegen over het geweld van Mosab kan ik alleen maar zeggen dat morgen de kansen gelijk zijn, het is de vorm van de dag die bepaald. Ik kan er niet om heen Mosab is een goede vechter maar ik zal mijn huid heel duur verkopen morgen in de ring. IK heb vier weken geleden een goede generale gehad voor deze partij die ik in de eerste ronde had beslecht in mijn voordeel. Het word een mooie partij ik denk dat niet dat de Wedstrijd “Amsterdam vs Rotterdam” voor een extra lading zal zorgen we zijn profs en bovendien ken ik Mosab ook goed. Morgen zullen we zien wie de sterkste is.

Murthel Groenhart. Ik kan terug kijken op een hele goede voorbereiding voor de pot tegen Amir, ik was met Melvin meegegaan naar Amerika om hem te helpen bij zijn voorbereiding voor zijn partij bij Strikeforce, twee vliegen in een klap want ik heb ook veel opgestoken van de mensen bij wie we trainden. De vorige ontmoeting tegen Amir was eigenlijk een toevalstreffer omdat ik inviel voor iemand anders en wel op zeer kort termijn, ik won deze partij maar het kan nog wel veel beter daarom heb ik nu specifiek op Amir getraind om niets aan het toeval over te laten. De weging is voorbij nu het wachten tot morgen, mijn moeder maakt een “stevige soep” voor mij klaar voor wat extra power en dan is het knallen.

Amir Zeyada. Ik ben niet bitter over de uitslag van onze eerste ontmoeting. Ik heb echter wel keihard maar dan ook keihard getrain voor deze partij. Ik ben er klaar voor. De partij gaat over vijf rondes en ik denk dat dit in mijn voordeel is omdat ik na de derde ronde goed op gang kom.

Na afloop van de weging besluit de hoofdredacteur dat hij nog wat plaatjes van de hal in orginele staat wil schieten. Eenmaal aangekomen bij “The Sand” gaan onze monden open van verbazing wat een mooie hal! De werknemers zijn nog druk bezig met opbouwen de ring stond al wel klaar. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig, Amsterdam Fightclub word een topgala, de line up is sterk en de locatie is ideaal!

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.