FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Gillermo Valpoort gaat voor goud

Gillermo Valpoort gaat voor goud

E-mailadres Afdrukken
Guilermo Valpoort is een jeugdvechter van Team Slamm en vecht morgen op het Slamm Next Generation gala tegen Nader Farhou.
Gilllermo, "Ik kom dus uit voor Team Slamm en train met vechters als Marco Pique en Hesdy van Assen. Marco Pique is echt een vechter die alles uit mij kan halen. Ik vind het daarom jammer dat hij er morgen niet bij is om mij te steunen. De stem van Marco hoor ik altijd als ik moet vechten. Ik ben wel heel blij dat hij zijn partij in Jamaica heeft gewonnen."

"Ik zit in het 3e jaar van de vmbo en volgend jaar hoop ik dit met goed gevolg en een diploma af te sluiten. Ik wil daarna naar het Cios en kan ik het trainen ook makkelijker combineren. In december ga ik naar de c-klasse, ik moet nu nog vechten met bescherming, ik sta echt te trappelen om die dingen af te doen."

"Ik wil echt iets bereiken in de sport en ik voel mij prima bij team Slamm. De sfeer is goed. We trainen hard met elkaar maar na de training viert het kamaraadschap hoogtij."

Als Gillermo naar de weegschaal loopt neemt zijn vader het interview over.
"Het is onvoorstelbaar dat Gillermo binnen zo een korte tijd zo een progressie heeft gemaakt."

"Hij traint er hard voor en ik steun hem ook 100 %. Ik denk ook dat zijn progressie veel heeft te maken met zijn trainers Marco Pique en Hesdy van Asssen en vanaf volgend jaar zal Marco Pique hem persoonlijk gaan begeleiden."

"Vanavond maak ik een speciale maaltijd voor Gillermo klaar, zijn galgenmaaltijd die bestaat uit witte rijst met lamsvlees, Javaanse bami en ijzerrijke Surinaamse groeten als Sopropo en Antroewa met zoutvlees."
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.