FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Iron Lady op 2 mei weer in de ring

Iron Lady op 2 mei weer in de ring

E-mailadres Afdrukken

Germaine de RandamieNa twee jaar afwezigheid zal Germaine de Randamie het op 2 mei, Next Generation Warriors, opnemen tegen Helen Garnett. Iron Lady De Randamie is daarvoor weer volop aan het trainen met Sensei Fred Royers. De kampioene heeft haar trip naar de USA uitgesteld omdat het kickboksen haar in het bloed zit, dus kon ze het niet laten om op de komende Next Generation van Angelo Rosalio acte de presence te geven.


De Randamie is uitgedaagd door Helen Garnett als 'voortvloeisel' van een match die drie jaar geleden niet is doorgegaan. Garnett verklaarde dat ze De Randamie wil verslaan voordat de Hollandse topvechter naar de MMA overstapt. Garnett won afgelopen december in New York van Natalie Fuz, nadat ze eerder in maart 09 het onderspit moest delven tegen Jorina Baars.

The Iron Lady heeft de afgelopen twee jaar in een vacuüm geleefd. Diverse sponsors, managers en promotors hadden haar gouden bergen beloofd, maar tenslotte moest ze een full time baan zoeken om in haar onderhoud te kunnen voorzien. Maar nu is ze terug!

Trainer Royers, "Germaine is één van die zeldzame athletes voor wie haar sport, haar leven is. Ze heeft een absolute liefde voor het kickboksen. Daarom hoeft ze niet gemotiveerd worden voor die partij. Wat ze daarna doet, is aan haar. Blijft ze hier in Nederland of zoekt ze haar geluk in de US bij het MMA?"

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.