FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Bouhaut, wolf in schaapskleren

Bouhaut, wolf in schaapskleren

E-mailadres Afdrukken

Rachida Bouhaut is de winnares van de UMC Contender Titel. Lisanne van Molen keek vol ongeloof naar de overwinningsceremonie, niet omdat ze het niet eens was met de uitslag, maar omdat ze niet begreep waarom ze zich had laten overdonderen door Bouhaut.


Voor meer foto's van Rachida Bouhaut, ga naar Foto Reportages PAG-DNZ of klikt hier

In de eerste twee rondes van de vijf legde Bouhaut het findament voor haar fantastische overwinning. De pupil van Ivan Hypolite nam van de eerste bel het initiatief en kwam met een barrage keiharde stoten naar hoofd en lichaam van Van Molen, die daarop het antwoord de hele wedstrijd moest schuldig blijven.

“Rachida is een verlegen meisje buiten de ring, maar daar binnen is ze een wolf in schaapskleren,” verklaarde Hypolite, “Bij ons worden de dames door de jongens niet gespaard tijdens de training, dat maakt ze keihard.”

Hypolite verwacht dat Bouhaut na deze zomer klaar is voor het grote werk. “Nog drie van zulke partijen en ik zie haar dan uitkomen tegen Maria Verheijen”, voorspeelt hij.

De 26 jarige Bouhaut, die bij KLM Service werkt, vond dat haar conditie te kort was geschoten. “Mijn conditie bleek niet zo goed als in de voorbereiding. Maar ik heb doorzettingsvermogen getoond.”

Lisanne zocht in de kleedkamer haar de oorzaken van haar verlies. “Dit had ik niet verwacht. Er zat voor mij te veel druk achter deze titelpartij. Maar het is mijn eerste A partij.”

De andere damespartij was van de zeer jeugdige Tisha Ballatiens en Keltoum, die de eerste op punten won.

Voor meer foto's van Tisha Ballatiens, ga naar Foto Reportages PAG-DNZ of klikt hier

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.