FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Romeo Deekman, vet spectaculair op Beatdown

E-mailadres Afdrukken
Op zondag 24 januari aanstaande is De Bijlmersporthal het toneel van "Beatdown""
Deze organisatie staat altijd garant voor "moddervette spectaculaire partijen"" De line up is om je vingers af te likken.
Een van de partijen in de line up is tussen Romeo Deekman en Jessy el Guapo deze partij leeft enrom vooral op de diverse vechtsportfora word deze partij tussen deze mastodonten uitvoerig uitgemeten.
Tijd voor fightweek om Romeo Deekman te polsen over deze partij.

Romeo op zondag 24 jan aanstaande stap voor de twee keer in je leven de ring in om sportief te vechten hoe kijk je terug op de eerste keer ?
Ik ben een frequent bezoeker van gala´s en ik wilde het een keer meemaken, hoe voelt het om te vechten in een ring op een groot gala met veel publiek ?
deze vraag hield mij bezig en toen heb ik de daad bij woord gevoegd en ben gaan trainen voor mijn partij. Ik moet zeggen dat ik toch wel onder de indruk was van de gehele 
entourage, je loopt de catwalk af en dan zie de mensen massa die je aankijkt. Ik ben blij dat ik het mocht meemaken. Over de partij  ik zelf ben ik niet zo tevreden en had ik liever een andere uitslag gezien.


Het is eigenlijk sinds kort dat jij voor de eerste keer een paar handschoenen aantrok ?
Ja, dat is inderdaad waar voorheen was ik meer met krachttraining bezig, ik ben pas recent met kickbokstrainingen begonnen.
Ik moet zeggen dat ik wel liefde/respectvol door andere jongens word opgevangen die al jaren in het metier meedraaien. Ik zat onlangs in Suriname en heb mij daar voorbereid voor deze partij bij The Gym en Clyde Petres heeft mij goed aangepakt. Ik ben zeer vereerd dat zoiemand als Clyde die toch al zijn sporen heeft verdiend gewoon met mij aan de slag ging ondanks dat ik pas kom kijken, dit was een enorme boost voor mij.


De critici bestempelen jou als een vechter met weinig skills maar wel met een vechtershart en een "ik ga voor niemand uit de weg straatmentaliteit"
Dat klopt ik kom inderdaad pas kijken maar ik geef mijzelf voor de volle 100%. ik train twee keer per dag ik leef gewoon voor de sport. Ik ben inderdaad iemand die voor niemand uit de weg gaat en elke uitdaging durf ik aan te gaan.


Het is nu zaterdag en dan is het nog twee dagen tegaan voordat het fightweek is, hoe zit je laatste week eruit voor de grote clash met Jessy ?
Ik train gewoon door tot volgende week donderdag en dan is het rusten en geestelijk voorbereiden op de wedstrijd. De partij leeft enorm ik hoor van veel mensen dat ze de partij willen zien. Ik hoor ook geruchten dat mensen zeggen dat Jessy mij een pak slaag zal geven en meer van dat soort dingen. Kijk, ik en Jessy kennen elkaar goed en we stappen zondag de ring in om sportief uit te maken wie die sterkte is en na de laatste gong zijn we weer vrienden. Zo zie ik het en niet anders. Het is zeker waar dat Jessy meer ervaring met zich meedraagd maar hij blijft een mens en zondag 24 janurai aanstaande is het een 50/50 % situatie.

Is dit de laatste keer dat je de ring in stapt ?
Ik richt me eerst op zondag en dan kijk ik of ik nog een keer de ring in stap
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.